Uw smartphone synchroniseren met Outlook
Indien u over een smartphone of tablet beschikt, kunt u deze instellen om te synchroniseren met Outlook. De benodigde instellingen zijn als volgt :

Servertype : Microsoft Exchange ActiveSync / Outlook Mobile Access
Naam van de server : outlook.woej.nl
SSL / beveiligde verbinding : Ja
Email-adres : (uw persoonlijke email-adres inclusief @woej.nl)
Account / inlognaam : (uw persoonlijke inlognaam inclusief de @woej.nl-toevoeging
Domein : (leeg)
Wachtwoord : (uw @woej.nl wachtwoord)

Met deze parameters zal u smartphone met Outlook synchroniseren en de email, contactpersonen en uw agenda naar de smartphone downloaden en continu up-to-date houden.

Belangrijke aandachtspunten :
Uw wachtwoord wordt in de smartphone opgeslagen en wordt door de smartphone gebruikt om op de server in te loggen. Wanneer u uw Windows-wachtwoord wijzigt, dient u dit nieuwe wachtwoord ook in de smartphone in te voeren ! Indien u dit niet doet, zult u geen nieuwe email op de smartphone ontvangen.
Standaard zal de smartphone de email uit b.v. de afgelopen week of afgelopen maand synchroniseren. Indien u in uw mailbox een uitgebreide mappenstructuur heeft, zullen veel mappen leeg getoond worden (omdat deze geen berichten uit de afgelopen week of maand bevatten). Probeer niet de synchronisatietermijn op onbeperkt in te stellen; dit kan tot vervelende vertragingen en een hoog dataverbruik van uw smartphone leiden. Voor toegang tot uw volledige mail-archief is uw smartphone helaas niet geschikt.