Concentreren op wat belangrijk voor u is 

Uitbesteden begint bij vertrouwen 

U wilt zich concentreren op zaken die voor uw bedrijfsdoelstellingen belangrijk zijn. Hiervoor bent u afhankelijk van een probleemloos functionerende ICT-omgeving. Het beheer hiervan kost vaak veel tijd en geld. En het opbouwen en behouden van de benodigde kennis binnen uw eigen organisatie is vaak moeilijk. Het ICT-beheer uitbesteden kan dan uitkomst bieden.

Empower-U heeft ruimschoots ervaring op het gebied van server-, werkplek- en netwerkbeheer. Daarnaast beschikken we over de tools en kennis om uw ICT-omgeving nauwkeurig in kaart te brengen en te monitoren. U geeft het beheer in vertrouwde handen, zonder uw grip erop te verliezen.

Servicedesk

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Bij ons geen belmenu en wachttijden.

Field Support

Niet alles kan op afstand worden gedaan. Onze Field Support medewerkers komen met enige regelmaat op de werkvloer. Hun opgedane kennis en informatie dragen ze over aan de Servicedesk en visa versa. Tegelijkertijd leren we uw bedrijf, processen en cultuur beter kennen.

Wi-Fi

WiFi is tegenwoordig een bedrijfskritisch onderdeel van de ICT infrastructuur en moet daarmee aan dezelfde betrouwbaarheid en veiligheidseisen voldoen. Empower-U investeert daarom continu in kennis en kunde van deze snel ontwikkelende technologie en heeft ruime ervaring met zowel klein- als grootschalige Wi-Fi implementaties van hoge kwaliteit.

Monitoring

Door onze 24/7 ICT-monitoring krijgt u meer inzicht en grip op uw ICT processen. We houden de status van de applicaties, het netwerk en de infrastructuur actief in de gaten zodat de continuïteit van uw ICT-omgeving wordt gewaarborgd. Maandelijks ontvangt u van ons een service-rapportage. Zo kunt u op afstand de werkprocessen en ontwikkelingen blijven volgen en sturing geven waar u wenst.

Voice over IP

Met VoIP telefonie heeft u geen apart telefonienetwerk meer nodig. Geen ISDN of analoge lijnen, u belt over internet. Ook in uw kantoor is geen aparte bekabeling voor telefonie meer nodig. U sluit uw toestellen aan op de bestaande netwerkbekabeling. Overal bereikbaar via één nummer? Ook dat kan met VoIP telefonie. Wij zorgen dat u op uw kantoornummer ook thuis of onderweg bereikbaar bent. Ook kunnen we mobiele nummers koppelen aan uw bedrijfscentrale, zodat één nummer op het visitekaartje volstaat.

Cloud service

Werken in de cloud maakt het nieuwe werken mogelijk. Met cloudoplossingen kunnen uw medewerkers op elke locatie en op elk tijdstip online (samen-)werken vanaf PC, laptop, tablet of smartphone en met toegang tot uw bedrijfssoftware en documenten.  Dat is kostenefficiënt en draagt ook bij aan een betere bediening van de klant. Met name in situaties waar sprake is van een mix van cloud en niet-cloud applicaties die beheerd moeten worden, is het onze uitdaging dat alle diensten probleemloos blijven werken.